Selecteer een pagina

Video en animatie

Krachtige aanvulling

Beeld kan een hele krachtige aanvulling zijn voor een online campagne. Wij hebben ruime ervaring met het effectief inzetten van zowel animaties en video’s, als infographics. Een goede video begint met een goed idee en dat kan niet zonder kennis van de inhoud en de doelgroep. Die brengen wij in. Dankzij ons brede netwerk hebben wij ook de contacten om de productie te verzorgen.

Denk op de roze wolk al na over een scheiding

Een scheiding is een gebeurtenis die veel impact heeft op geldzaken. Als je het aan het begin van een relatie al bespreekbaar maakt, kan dat later een hoop ellende besparen.

Zo werk je ongemerkt aan je pensioen

Gemiddeld werken Nederlanders 1 dag per week voor hun pensioen. Het wordt vaak gezegd, maar wat betekent dat precies? Met een animatie lieten we alle aspecten van pensioen zien: van AOW tot de eigen woning.

Kinderen maken pensioen eenvoudig

Pensioen ingewikkeld? In 5 filmpjes lieten we kinderen een aantal complexe pensioenonderwerpen uitleggen. Een luchtige manier om aandacht te vragen voor Mijnpensioenoverzicht.nl.

Duurzaamheid op de kaart

We lezen het vaak, maar in beeld komt de boodschap beter over: Nederland loopt achter wat betreft duurzame energie. Voor MT.nl lieten we dit zien met een interactieve kaart op Google Maps.

4 redenen om activatietools in te zetten om mensen te betrekken bij het nieuwe pensioenstelsel

Pensioen was altijd al ingewikkeld en veel mensen schuiven actie ondernemen op de lange baan. Nu er een nieuw stelsel...

18inalmere.nl

Opdracht van de Gemeente Almere. De website 18inalmere.nl geeft een handig en persoonlijk overzicht van informatie en acties die belangrijk zijn als je 18 jaar wordt.

Coronageldhulp.nl

Een belangeloos initiatief met een persoonlijke overzicht van steunmaatregelen voor ondernemers. (maart 2020)

Online tooling

Wil je je doelgroep in actie krijgen? Tools zijn daarvoor een perfect middel.

Onderzoek

Met een goed opgezet onderzoek genereer je aandacht, zowel in traditionele media als online.

Video en animatie

Beeld kan een hele krachtige aanvulling zijn voor een online campagne.

Artikelen

Een klassieke maar nog steeds effectieve manier om impact te genereren is (online) tekst.

Een tool als eerste stap voor pensioenactie

Grote ingewikkelde onderwerpen zoals je pensioen of duurzaam wonen zijn voor veel mensen niet te overzien. Ze weten niet waar ze...

4 tips om toeslagen toegankelijk te maken

Financieel gedrag gaat over ingewikkelde keuzes die op elkaar ingrijpen. Hierdoor zien burgers vaak door de bomen het bos niet...

Personaliseren: van geldzaken naar gasloos wonen

Mensen die actie willen ondernemen om gasloos te wonen, krijgen te maken met een woud van online informatiebronnen. Door de...
Vragen naar aanleiding van dit artikel? Wij helpen u graag aan een antwoord of een kortere kop als deze te lang is.